На 10.11.2022г. се проведе ежегодният престижен конкурс Мис България“ в

...
На 10.11.2022г. се проведе ежегодният престижен конкурс Мис България“ в
Коментари Харесай

Уау останахме без думи! Вижте коя е новата Мис България 2022: (СНИМКИ)

На 10.11.2022г. се организира годишният влиятелен конкурс „ Мис България “ в един от най-модерните бизнес, шоу и конгресни центрове в София „ Rainbow Plaza “. Битката за короната бе оспорвана – 16 претендентки от цяла България се бореха за наградата „ най-красива българка “, само че несъмнено, огромната премия отиде при една от тях.

Кандидатките бяха от разнообразни градове – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.

Момичетата са на възраст сред 18-25 години и едно от условията в състезанието, с изключение на физическа хубост и разсъдък, бе да могат да приказват свободно британски език и да служат за образец на младите девойки.

Конкурсът, проведен от Ирина Папазова, се организира в три кръга, а сред кръговете имаше посетител реализатори – Владислав Славов, Цвети Радойчева и националната певица Янка Рупкина, които зарадваха публиката с обичани от всички песни.

В първия кръг девойките бяха облечени с най-новата сбирка на прочут български фешън бранд, пролет-лято 2022, като демонстрираха женствени тоалети за денем и вечерта с безупречни кройки, съчетаващи прелест и жанр в едно.

 Коя е новата

Във втори кръг видяхме стилни бански костюми, съчетани с елегантни обувки на висок ток.

 Коя е новата

Трети кръг бе най-пищен, защото претендентките за короната бяха облечени в луксозните рокли на дизайнера Стоян Радичев от сбирка „ ETERNITY “, още веднъж съчетани с обувки на висок ток.

 Коя е новата

След трети кръг имаше селекция и останаха единствено 10 претендентки. Те отговаряха на разнообразни въпроси, някои от тях, свързани с наболели тематики от публичния живот като войната в Украйна, опазването на околната среда, казуса с бездомните животни в България, само че и на по-развлекателни като това по какъв начин се поддържат в добра форма.

Най-вълнуващата част от състезанието бе награждаването – короната отиде при „ Мис София “ – Александра Кръстева. Тя е на 19 години и е висока 175см.

 Коя е новата

 Коя е новата

Първа подгласничка стана „ Мис Шумен “ – Никол Иванова на 18 години.

Втора подгласничка „ Мис Пловдив “ – София Папукчиева на 20 години.

Трета подгласничка „ Мис Бургас “ – Йоана Стефанова на 20 години.

Наградата „ Мис България International “ сграбчи претендентката от Варна – Яна Стефанова на 22 години.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР