На 10.03.2020г., около 22.30ч. в село Крива бара полицейски патрул

...
На 10.03.2020г., около 22.30ч. в село Крива бара полицейски патрул
Коментари Харесай

Полицаи гониха шофьор през 5 села преди да го хванат

На 10.03.2020г., към 22.30ч. в село Крива бара полицейски патрул подал сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Ауди-А4 “. Водачът не се подчинил на разпореждането и траял придвижването си в посока с.Хайредин. Това оповестиха от ОДМВР-Враца.

Полицейските чиновници подхванали следене през селата Крива бара, Хайредин, Ботево, Бързина и с.Рогозен. При нахлуване в с.Хайредин, лидерът на автомобила навлязъл в лентата за насрещно придвижване принуждавайки насрещно движещите се коли да излязат от пътното платно.

Водачката с 3,15 промила алкохол, взела участие в гонка с полицията, отивала да си купи цигари

Полицейски чиновник възпроизвел 3 изстрел със стоп патрони в безвредна посока за респектиране на лидера, който направил опит да изблъска служебния автомобил от пътя и траял придвижването си към село Рогозен, където е спрян от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Установено е, че автомобила е ръководен от 19-годишен гражданин на село Рогозен, дееспособен лидер.

При осъществената инспекция е открито, че автомобилът е спрян от придвижване по чл.172, т.2 Б от ЗДВП, като по думите на лидера, това е повода да не извърши полицейското предписание и да не спре на подадения му сигнал.

Пробата за алкохол е негативна. Съставени са 3 акта по ЗДвП и 1 акт по ЗМВР. Лицето е арестувано в районно управление (на МВР) Козлодуй.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР