На 1 юни, събота, от гара Пловдив за първи път

...
На 1 юни, събота, от гара Пловдив за първи път
Коментари Харесай

Влак от Пловдив за Одрин тръгва от 1 юни

На 1 юни, събота, от гара Пловдив за първи път ще потегли трен по маршрут от Пловдив за Одрин. Чрез тази комбинация " БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД ще обезпечи на своите клиенти комфортна опция за туристическо пътешестване до Турция за отиване и връщане през почивните дни, оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

От Пловдив влакът ще отпътува в 8.40 ч. и ще идва в Одрин в 12.18 ч. В назад направление влакът ще потегля от Одрин в 17.00 ч. и ще идва в Пловдив в 21.15 ч. Композицията ще пътува в състав от два вагона и ще се движи през почивните и празнични дни.

Цената на билета за отиване и връщане Пловдив-Одрин-Пловдив е 28.56 лева с включени непокътнати места.

Пътниците от Първомай, Димитровград и Свиленград могат да пътуват с този трен до Одрин против следната цена на билета: от Първомай до Одрин- 10.37 лева.; от Димитровград до Одрин- 7.82 лева и от Свиленград до Одрин- 4.30 лева

Повече информация за пътешестване с този трен клиентите на БДЖ могат да получат от чиновниците на гишетата " Информация " и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информативен телефон 0700 10 200, припомнят от превозвача.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР