На 1 юни журито във Вирджиния единодушно призна актрисата Амбър

...
На 1 юни журито във Вирджиния единодушно призна актрисата Амбър
Коментари Харесай

Амбър Хърд виновна за клевета - ще плаща на Джони Деп 15 млн. долара

На 1 юни журито във Вирджиния единомислещо призна актрисата Амбър Хърд за отговорна в уронването на репутацията на някогашния си брачен партньор, артиста Джони Деп. Делото за клюка се преглежда от 11 април и провокира нов кръг от разискване на казуса с домашното принуждение в американското общество.

Хърд бе приет за отговорен по всички обвинявания. Журито реши, че изказванията й за брачна половинка й са погрешни. Съобщението на присъдата беше излъчено от NowThis. Тя би трябвало да заплати на някогашния си брачен партньор 15 милиона $ обезщетение. Актрисата от своя страна получи 2 милиона обезщетение за противоположния си иск: журито реши, че Деп е наклеветил брачната половинка си посредством юриста си, журито почете едно от трите недоволства на жертвата.

58-годишният Деп заведе дело против 36-годишната Хърд поради публикация, подписана от нейното име във The Washington Post през декември 2018 година От текста следваше, че артистът може да я е подлагал на домашно принуждение. Той не е посочен, само че ищецът твърди, че текстът на процедура е развалил репутацията и кариерата му. Той изиска обезщетение в размер на 50 милиона $ от някогашната си брачна половинка.

Актрисата подаде противоположен иск. Тя твърди, че е била подложена на „ физическо принуждение и тормоз “ по време на брака си. Преди това Деп загуби дело в Лондон против вестник The Sun, който го назова " мъж, който преби жена си ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР