На 1 юни – Денят на детето, в АКВАПАРК Aquapolis

...
На 1 юни – Денят на детето, в АКВАПАРК Aquapolis
Коментари Харесай

Безплатни водни приключения очакват децата на Варна утре

 На 1 юни – Денят на детето, в АКВАПАРК " Aquapolis " всички деца до 12-годишна възраст ще се забавляват гратис. Водният парк отвари порти през днешния ден и ще чака най-малките си другари и техните родители.

Атракционен парк “Акваполис " — най-красивият воден парк в Източна Европа, е и първият в България, построен в неповторим мавритано—средиземноморски жанр. Водният парк е ситуиран в гората с несравним аспект към морето и целия курортен комплекс. Изграден на повърхност от 40 000 кв. м., той съчетава естествена паркова среда с редица изкуствено основани детайли - басейни, водни пързалки, джакузи, шадравани и водопади, старинни кули и руини.

В Акваполис могат по едно и също време да се забавляват повече от 3000 гости.

Гостите на атракционен парк " Акваполис “ Златни пясъци, могат да се забавляват и измежду разнообразните уреди в комплекса:

Открита 2 метра необятна пързалка с наподобяващ речен воден поток, наречена Дива река, по която посетителите се спускат с кръгове по изпълнената с извивки и неравности река.

Права необятна 2 метра пързалка, наречена Ниагара, по която също спускането става с кръгове, като се минава през бабуни с оптималната скорост от 50 км/ч.

Две изцяло затворени тъмни тръби - Черна дупка , по които гостите се спускат с кръгове, преминавайки през непредвидени завои, проблясват тук-там с пулсиращи светлини.

Четири-пистовата пързалка - Слалом е огромно развлечение за група другари, които са провокирани да се състезават.

Най-вълнуващото прекарване в Акваполис е високоскоростната пързалка тип Камикадзе. Тя е за хора със мощни чувства. Изстрелването от нея става от платформа на височина 18 метра с оптималната скорост от 60 км/ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР