На 1 юли започва независимото журналистическо предаване По острието с

...
На 1 юли започва независимото журналистическо предаване По острието с
Коментари Харесай

Стартира независимото предаване „По острието с Калоян Константинов“

На 1 юли стартира самостоятелното журналистическо предаване „ По острието с Калоян Константинов “. То ще се излъчва всяка сряда по Ютюб и Facebook, както и ще се качва като подкаст в Спотифай, Айтюнс и Енкор.

В предаването ще бъдат интервюирани изявени и способени в своята област посетители, с които да се навлиза в дълбочина по палитра от тематики, издигащи равнището на публичния дискурс – просвета, просвета, политика, философия, обучение, стопанска система.

Освен изявленията, „ По острието “ ще разгласява свои мнения за наболели тематики по света и у нас, които може да намерите във Facebook, Туитър, Инстаграм и Ютюб.

„ Ще се осланяме на поддръжката на виновните и интелигентни жители, които схващат, че свободната публицистика е в основата на свободната народна власт. Само лъжите и пропагандата са безвъзмездни. Но най-после излизат скъпо “, разяснява Константинов.

Кой пък е водещият?

Калоян Константинов стартира кариерата си, когато е на 18 година, в сп. „ Vice “ и продължава като редактор в OFFNews.bg. Там получава 2 награди и няколко номинации за текстовете си, а анализите и мненията му са споделяни от десетки медии и четени от стотици хиляди души.
Изучавал е „ Връзки с обществеността ” в СУ, „ Близкоизточни науки “ в Кралския лондонски лицей и „ Съвременна политика на Близкия изток “ в Оксфорд . Сред акцентите на неофициалното ми обучение стоят курсове по метафизичен, религиозни и филантропични науки в Йейл, Харвард и Принстън.

Освен като публицист, Калоян е работил в Англия, Тунис и България по интернационалните планове, свързани с Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации, и като про боно преподавател по медийна просветеност. Участвал е в интернационалните политически и културни конгреси и планове в Иран, Египет, Кюрдистан, Белгия, Германия, Австрия, Шотландия, Сърбия.

Линк към видео анонса в Ютюб: https://www.youtube.com/watch?v=SsqX0Wzmz_E

Линк към видео анонса във Facebook: https://www.facebook.com/TheBladeKK/videos/672877873555162/

За въпроси и изявленията:

Калоян Константинов
Автор и водещ
0889 807 007
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР