На 1 юли КЕВР обяви на сайта си новите цени

...
На 1 юли КЕВР обяви на сайта си новите цени
Коментари Харесай

Мария Капон: Искаме оставката на КЕВР заради новите цени на тока и парното

На 1 юли КЕВР разгласи на уеб страницата си новите цени на парното и тока. Парното се усилва с 20% и повече в София, Велико Търново, Плевен, Враца. Токът в София нараства с до 5,5 %, на други места с към 3,5 %. Защо? Обяснение няма. Решението към този миг не е оповестено. Няма никаква гласност, никакво публично разискване или претекстове. Ние от “Изправи се! мутри вън! " предупредихме още в 45-тото Народно заседание, като внесохме и чуване на Иван Иванов, с цел да ни обяснят по какъв начин това е в полза на жителите!

Въпросите останаха да висят във въздуха. А ние питахме следното: Защо се постанова покачването? Има ли справедливи и тествани от КЕВР аргументи? Или са единствено претенции на ЕРП

И кои са тези промени през тази година наложили съответно нарастването. За нарастването не са посочени причини.

Сега предизвестията ни са факт!

Днес желаеме оставката на КЕВР! А всички партии, които са изпратили в КЕВР свои послушници, да се засрамят и да ги отдръпват! Основната отговорност носи ГЕРБ.

А другояче на 11 юли можем дружно да ги уволним! В идващият парламент ние от " Изправи се! Мутри вън! " ще бъдем част от реформаторското болшинство на смяната, а една от първите задания е да правим цялостна парламентарна “ревизия” на КЕВР и сменим състава и с честни хора!

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР