На 1 юли 2022 г. стартира 17-то издание на програмата

...
На 1 юли 2022 г. стартира 17-то издание на програмата
Коментари Харесай

Стартира стажантската програма на EVN България „Младежи с бъдеще“

На 1 юли 2022 година започва 17-то издание на програмата „ Младежи с бъдеще “. Тази година общо 50 стажанти ще проведат тримесечен стаж в 32 разнообразни организационни единици. 21 стажанти ще проведат своята стратегия в разнообразни Клиентски центрове по места, 8 от стажантите са в централни механически отдели, а други 21 – в бизнес организационни единици. Половината от стажантите тази година са ученици на разнообразни механически университети - като ТУ София, ТУ Пловдив, ТУ Варна, ТУ Сливен и т. н.

За образованието, поддръжката и навлизането на стажантите както всяка година ще се погрижат опитни сътрудници от ЕVN България, които са техни ментори. Някои от тях самите са били стажанти в компанията преди няколко години, а по-късно са били поканени да останат на непрекъснати позиции в сдружението. Днес самите те към този момент посрещат стажанти и ги съпътстват в първите им стъпки, предавайки насъбрания досега опит.

Програмата „ Младежи с бъдеще “ предлага:

- запознаване с активността на EVN България и придобиване на скъп опит в региона на енергетиката, технологиите и стопанската система

- непосреден контакт с едни от най-хубавите експерти в сектора

- присъединяване в новаторски планове

- опция за използване на теоретичните познания в действителна работна среда

- потребление на най-хубавите практики

Повече за програмата „ Младежи с бъдеще “ можете да откриете на:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР