На 1 януари в Габрово, около 04:35 часа, на бул.“Могильов“

...
На 1 януари в Габрово, около 04:35 часа, на бул.“Могильов“
Коментари Харесай

Четирима задържани по празниците за шофиране след употреба на алкохол и наркотици

На 1 януари в Габрово, към 04:35 часа, на бул. “Могильов “ е спрян за полицейска инспекция л.а. „ Субару Легаси “, ръководи от 66-годишен мъж. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 1.50 промила. По случая е формирано бързо произвеждане.

В Трявна на 1 януари, към 05:35 часа, на ул. “Патриарх Евтимий “ е спрян за инспекция л.а. “Фолксваген голф “, ръководен от 18-годишен юноша. Водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел 1.74 промила. По случая е формирано бързо произвеждане.

Вчера в Севлиево, към 21:20 часа, на ул. “Стефан Пешев “ е спрян за инспекция л.а. “Ауди 80 “, ръководен от 28-годишен мъж от село Столът. Водачът е тестван за приложимост на опиати, като дрегерът е отчел позитивен резултат за метамфетамин. Лицето е дало кръв за химически разбор. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 29 декември в Дряново, към 17:10 часа, на път Дряново-Габрово е спрян за полицейска инспекция л.а. “Пежо 206 “, ръководен от 24-годишна тревненка. Жената е тествана за приложимост на опиати, като дрегерът е отчел позитивен резултата за приложимост на марихуана. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР