На 1 септември британският супермодел Кейт Мос стартира уебсайт за

...
На 1 септември британският супермодел Кейт Мос стартира уебсайт за
Коментари Харесай

Супермоделът Кейт Мос пусна своя марка продукти за красота

На 1 септември английският супермодел Кейт Мос започва уеб страница за продажба на лични артикули за хубост и метод на живот, наименуван Cosmoss, като стана най-новата звезда, която се впуска в електронната търговия с маркови артикули.

Мос последва звезди като американската актриса Гуинет Палтроу, която направи кариера, предлагайки уелнес артикули на своя уеб страница Goop.

Със своите изваяни скули, нехаен жанр и известни гаджета, измежду които американският артист Джони Деп и английският музикант Пийт Дохърти, Мос въплъщаваше стилната сцена от 90-те години на предишния век.

Но в изявление за предаването " Desert Island Discs " по радио BBC през юли Мос съобщи, че в този момент избира визитите в парка и медитацията пред клубовете.

Списание „ Vogue “ заяви, че 48-годишната Мос е прекарала две години и половина в създаване на продуктите за новата си марка.

Засега на уеб страницата Cosmossbykatemoss.com се продава дребна гама от веган артикули, сред които кутии с билкови чайове, крем за лице, съдържащ дейна съставна част в канабиса, и парфюм с етерични масла. Мос предлага продуктите да се употребяват в композиция с " ритуали ", които " балансират тялото и душата с естествената среда и циркадните цикли ".

Cosmoss не е първото начинание на Мос в региона на персоналния брандинг. Тя проектира линия облекла за тийнейджърската фешън верига Topshop, която затвори физическите си магазини по време на пандемията, и даде името си на червилата на Rimmel.

През 2016 година тя започва организация за гении, Kate Moss Agency, с която подписа контракти със личната си щерка, Лайла Мос, както и с други потомци на звезди като Ела Ричардс (внучка на Кийт Ричардс) и реализатори като Рита Ора.

През май Мос свидетелства по време на делото за клюка на някогашния си другар Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. Моделът съобщи, че известията, че Деп един път я е хвърлил по стълбите, са погрешни. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР