На 1 октомври се проведе едно от най-чаканите събития на

...
На 1 октомври се проведе едно от най-чаканите събития на
Коментари Харесай

Катерина Борисова с отличие за строителен предприемач от ,,Знаменитост на годината”

На 1 октомври се организира едно от най-чаканите събития на 2020 – „ Знаменитост на годината “ . Бяха раздадени награди на най-заслужилите персони през 2020 година в другите категории. На церемонията участваха редица уважавани българи, както и бизнес лица. Отличието в категория „ Строителен бизнесмен “ отиде при Катерина Борисова , а премията бе връчен от Мариета Захариева , която е изпълнителен шеф на ,,Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинни предприятия” . На церемонията Катерина участва с огромна компания от близки хора и не скри голямото си неспокойствие при връчването на статуетката.



Катерина е управител в „ Демира Инвест “ . За компанията споделя, че е почнала активността си с електро създаване. След години твърдоглав труд името ѝ става ивестно и „ Демира Инвест “ уголемява активността си. Постепенно обгръща и останалите звена от бранша и стартира да предлага нови услуги на своите клиенти. Също по този начин взе участие като основен подизпълнител на знакови сдружения. Успехите на компанията са в действителност доста и неизброими. Само за последните два месеца „ Демира Инвест “ има два подписани контракта за присъединяване в градежи на задгранични реализатори.



Работата на Катерина в „ Демира Инвест “ е обвързвана с менажиране. По мотив премията си тя обаче е твърдо уверена, че един триумф в никакъв случай не може да бъде самостоятелен, а е плод на общ труд и обединен екип. На сцената на „ Знаменитост на годината “ Катерина не пропусна да благодари на своя сътрудник Иван Петров . Въпреки че двамата са минали през доста компликации и спадове през годините, в този момент са по-силни отвсякога. При връчването на премията тя даже го предложения да се качи при нея на сцената. Тя е сигурна, че без неуморния общ труд статуетката за строителен бизнесмен на годината през днешния ден нямаше да бъде в ръцете ѝ.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР