На 1 ноември, Деня на народните будители, Учебният център на

...
На 1 ноември, Деня на народните будители, Учебният център на
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО посрещна ученици от Горна Оряховица в Деня на народните будители

На 1 ноември, Деня на националните будители, Учебният център на ЕНЕРГО-ПРО във Варна стана хазаин на 20 възпитаници от Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Горна Оряховица. Енергийната компания и Гимназията в Горна Оряховица са свързани с обичаи на партньорство и съдействие. ЕНЕРГО-ПРО и образователното заведение избраха празничния Ден на будителите, с цел да разширят подготовката на учениците и да спомогнат за придобиване на на практика знания в енергетиката в среда, близка до действителната.

Обучението включваше лекции и на практика занятия по главните правила за безвредна работа с електрически уреди, оказване на първа помощ на потърпевш от електрически ток, подготовка по нанагорнище на стоманорешетъчен дирек и демонстрации на разнообразни видове силова инсталация, електропроводи, кабелни глави и арматура.

Обучението приключи с посещаване и на Високоволтовата лаборатория на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи, където младежите станаха очевидци на главните видове тествания на материали и профилирани защитни средства.

Всички участници получиха документи, удостоверяващи сполучливото прекосяване на базовия обучителен курс.

Като водеща компания в енергетиката, ЕНЕРГО-ПРО непрекъснато подкрепя профилираните образователни заведения в построяването на фрагменти. Програмата за визити на учащи в ЕНЕРГО-ПРО ще продължи и през идващите месеци.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР