На 1 май децата от община Криводол се събраха на

...
На 1 май децата от община Криводол се събраха на
Коментари Харесай

Деца от Криводол участваха в турнир по мини - футбол „Бъди активен – децата и футбола“

На 1 май децата от община Криводол се събраха на стадион „ Христо Ботев “ на шампионат по мини - футбол „ Бъди деен – децата и футбола “. Мероприятието се провежда от МКБППНМ към общината и Инициативен комитет с поддръжката на oбщина Криводол.
В седмицата от 23.04 до 27.04.2018 година деца в две възрастови групи – от 7 до 12 години и от 13 до 15 години се включиха интензивно в подготвителна седмица по футбол с треньори Пламен Пантев, Пламен Илиев и Иван Богданов, която приключи с шампионат по мини футбол.
Кметът Петър Данчев пожела на участниците здраве и непрекъсващ състезателен дух, като изрече своята поддръжка тази прелестна самодейност да стане традиция и да сплоти децата от общината да спортуват интензивно. Благодари на треньорите за самодейността и отделеното време за идеята за развиването на детския спорт в общината.
Победителите в шампионата от двете възрастови групи получиха плакет и грамота, а всички участници бяха наградени с грамоти за присъединяване, тениски с логото на шампионата и лакомства.
МКБППНМ към oбщина Криводол и Инициативният комитет за провеждането на мероприятието благодарят на всички спонсори, които се сплотиха и поддържаха децата от общината, като им осигуриха един трогателен и паметен празник:
„ АГРО КП “ ЕООД с шеф Георги Хаджийски;
„ ИРЕЙС ПРИНТ “ ЕООД с шеф Ангел Димитров;
„ СТРОИТЕЛ-КРИВОДОЛ “ ЕООД с шеф инж. Васко Спасов;
„ ЦЕНО СПАСОВ – 2009 “ ЕООД с шеф Цено Спасов;
„ ПЕТРОВИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП “ ЕООД с шеф Ивайло Петров;
„ ХЕЛИ 2001 “ ЕООД с шеф Христо Григоров;
„ БРАТЯ ЕЛЕНКОВИ “ ЕООД с шеф Драгомир Еленков;
МАЛИН ТОНЧЕВ, Кмет на Кметство Ракево
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР