На 1 и 2 юни младежите от град Варна ще

...
На 1 и 2 юни младежите от град Варна ще
Коментари Харесай

Паркове в Аспарухово и Младост във Варна оживяват с безплатен младежки фестивал


На 1 и 2 юни младежите от град Варна ще имат опция да посетят безплатния мини-фест “Щък на места ” на две местоположения в града. Първото събитие е в Деня на детето - на 1-ви юни в парк “Аспарухово ”, а второто - на 2-ри юни в Скейт парк " Младост ". Програмата стартира в 10:30 ч. и през двата дни.

Посетителите на “Щък на места ” ще имат опция да се включат в безвъзмездни уроци по скейтборд и кънки, тренировки по джаги, уъркшоп по изобразяване на графити, както и във всевъзможни действия навън . Освен това и през двата дни на фестивала ще има още музика, игри и младежка информация. Посетителите ще могат да научат по какъв начин да се включат в настоящи стратегии и планове за доброволчество, стажове, и образования както в страната, по този начин и в чужбина.

“Щък на места ” е част от “Бъди доброволец! Промени света! ” - план по стратегия Европейски корпус за взаимност. Освен във Варна, през идващите месеци фестивалът ще гостува на още 4 града в страната. Координатор на плана и уредник на събитията е младежката неправителствена организация Сдружение ЗА ТЕБ. Партньори и съ-организатори са редица неправителствени, просветителни и спортни организации от града, Сдружение “Варна - Европейска младежка столица 2017, Хале3, Икономически университет Варна, Фондация СОС - фамилии в риск. Младежкият фестивал се организира с поддръжката на Община Варна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР