На 1 и 2 февруари ще се проведе осмата поредна

...
На 1 и 2 февруари ще се проведе осмата поредна
Коментари Харесай

Магически пътешествия с книгите за Хари Потър очакват малки и големи в библиотеката във Враца

На 1 и 2 февруари ще се организира осмата поредна среща със света на Хари Потър в Регионална библиотека „ Христо Ботев”-Враца.
Темата тази година е „ Магически пътешествия “. Вещици, магьосници и мъгъли от Враца и покрайнините са поканени да се впуснат в лично магическо странствуване, наслаждавайки се на омагьосваща игра. Вместо нощ на книгите, цели два дни в Детски отдел ще ви чакат карти с магическите пътешествия от книгите за момчето вълшебник.
За да участвате : Малки и пораснали почитатели на Хари Потър, заповядайте в комфортно за Вас време в Детски отдел сред 9 и 18 часа. Трябва само да съберете знанията си за всевъзможни вълшебен транспортни средства и пътешествия, с цел да отговорите на въпросите, които Ви чакат във вълшебното сандъче. А в случай че се затруднявате, библиотечните експерти са подготвили скрити подсказки.
Отговорите ще чакаме в обръщение по вълшебната сова, която ще ви посрещне в Детски отдел на библиотеката.
Награди : Всички участници, дали отговор вярно, ще бъдат включени в лотария. На 3 февруари /четвъртък/ в 17 часа ще се изтеглят тримата спечелили, които ще получат фенски награди от библиотеката.
Тегленето на жребия ще се излъчва онлайн във страницата на Регионална библиотека „ Христо Ботев “-Враца: facebook/libvratsa
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР