На 1 февруари в галерия Графит“ от 19 часа ще

...
На 1 февруари в галерия Графит“ от 19 часа ще
Коментари Харесай

Бързи срещи за бизнеса във Варна

На 1 февруари в изложба " Графит “ от 19 часа ще се организира едно от най-популярните събития на JCI Варна - JCI Business Networking: Вечер на Виното и Изкуството.

Да бъдеш на вярното място, в вярното време е причина да срещнеш хора с висока добавена стойност за твоя бизнес!

Business Networking: Вечер на Виното и Изкуството е събитие ориентирано напълно към хора от бизнеса. В неофициална среда притежатели на дребни, междинни и огромни компании, мениджъри и специалисти от разнообразни области ще имат опцията да се срещнат, да обменят хрумвания и опит и да дадат началото на нови сполучливи бизнес партньорства. Също по този начин ще имат опция да научат повече за тайните на виното и да се потопят в атмосфера на просвета и изкуство в изложба " Графит ".

Събитието е условно разграничено на две елементи - бизнес нетуъркинг и дегустация на вино. Първата част се организира по формата на Business Speed Networking - ротационен принцип, с напредване към последваща маса след 3 минутен диалог, в който се разчупват бариерите, постоянно спиращи ни да сътворяваме нови контакти. По този метод всеки участник ще има възможността да визиите себе си и  да разбере повече за индивида против него, поставяйки началото на едни по-насочени и задълбочени диалози след последната дегустация на вино.

Във втората част, тайните на хубавото вино ще разкрият Владимир Петров и Красимир Андреев, буйни фенове на положителните български виновност. Те ще обогатят познанията и уменията на присъстващите представяйки пет подбрани виновност.

Побързайте да запазите своето място и купете билет в този момент: http://bit.do/sabitie-bg.

Местата за  събитието са стеснен брой!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР