На 1 Август 2021 г. в 20.00 ч. ще бъде

...
На 1 Август 2021 г. в 20.00 ч. ще бъде
Коментари Харесай

Откриват на 1 август Международния панаир на занаятите в Морската градина

 На 1 Август 2021 година в 20.00 ч. ще бъде намерено най-голямото арт ревю в България- Международният панаир на занаятите и изкуствата " Булгарика “, оповестиха за Varna24.bg уредниците.

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика " се организира всяка година от 1 до 21 август в Морската градина на гр. Варна- сред " Морско казино " и Сцена " Раковина ".

През 2021 година, Панаирът ще се организира за 25- ти път.

Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният Панаир на занаятите и изкуствата " Булгарика “, е място за изява на едни от най-хубавите създатели в региона на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.

Демонстрациите на авторските умения дават опция на посетителите да следят онлайн основаването на неповторими произведения.

За своята 25-годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се трансформира в едно от най-атрактивните и предстоящи културни събития за Варна и нейните посетители.

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика " се осъществя с финансовата поддръжка на Община Варна, посредством фонд “Култура ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР