На 1 август 2020 г. отново ще бъде открито най-голямото

...
На 1 август 2020 г. отново ще бъде открито най-голямото
Коментари Харесай

Морската градина отново се превръща в царството на занаятите и изкуствата

 На 1 август 2020 година още веднъж ще бъде намерено най-голямото арт ревю в България- Международният панаир на занаятите и изкуствата " Булгарика “.

Панаирът се организира се всяка година от 1 до 21 август в Морската градина сред на Варна “Морско казино " и Сцена “Раковина ".

През 2020 година, Панаирът ще се организира за 24- ти път.

Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният Панаир на занаятите и изкуствата е място за изява на едни от най-хубавите създатели в региона на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.

Демонстрациите на авторските умения дават опция на посетителите да следят онлайн основаването на неповторими произведения.

За своята 24 годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се трансформира в едно от най-атрактивните и предстоящи културни събития за Варна и нейните посетители.

През 2020 година богатата съпътстваща стратегия на панаира ще включва събития с необятен набор на културни прояви. Част от събитията, включени в  съпътстващата стратегия ще бъдат online.

Събитията можете да следите в обществените мрежи и в уеб страницата на Асоциация " Булгарика “- bulgarika.eu.

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика " се осъществя с финансовата поддръжка на Община Варна, посредством фонд “Култура ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР