На 1 април ще бъде открита експозицията „На кафе в

...
На 1 април ще бъде открита експозицията „На кафе в
Коментари Харесай

Лили Кючукова с изложба по случай 30 години Алианс Франсез

На 1 април ще бъде открита експозицията „ На кафе в Париж ". Неин създател е Лили Кючукова, която е избрала акварел и живопис, обвързвана с Париж, само че и с финото и внимателно обрисуване на дамата, на нейната психика и прекарвания. Лили рисува женската душа и нейните мечтания и мечти. Платната на художничката са благосъстоятелност на ГХГ София, ГХГ Пловдив, частни сбирки в страната и чужбина – Франция, Нидерландия, Люксембург, Австрия, Съединени американски щати, Италия, Германия, Швейцария и Австралия.

Поводът за изложбата е 30 годишнината от възобновяване на Алианс Франсез в Пловдив. През месец март годишно се празнуват дните на френската тирада. Над 70 страни и държавни управления са част от интернационалната организация на франкофонията - 890 млн. мъже и дами, разпределени на петте континента, или 13% от популацията на света приказва и споделя френския език и неговите полезности. България е член на това придвижване от 1993 година.

Откриването на изложбата ще се състои от 18,30 ч. в хотел Ландмарк, Гребна база Пловдив. Не пропускайте да се насладите на това прелестно събитие, което ще ви придвижи в атмосферата на парижките кафенета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР