На 1 април, но съвсем не на шега, Сдружението на

...
На 1 април, но съвсем не на шега, Сдружението на
Коментари Харесай

С обявяването на два конкурса официално започва подгряването за Карнавал‘22 в Габрово

На 1 април, само че напълно не на смешка, Сдружението на Местните Ентусиасти Шеговито Настроени Относно Нещата Естествата Щенията и Обобщенията /#СМЕШНОНЕЩО/ пуска в циркулация до 21 май две доста значими известия:

и.

И с цел да разсеем всевъзможни спекулации, хиперболизации, акомодации и операции по тематиката, Карнавалът в Габрово през 2022 година ще се организира на 21 май /събота/, в обичайния си обилен вид, шествайки по известното към този момент трасе – от площад „ Възраждане “ до кръговото кръстовище на Консултативна поликлиника.

За най – запалените и изтънчени карнавалисти ще има седалкова естрада с места, които напълно скоро ще бъдат пуснати в продажба.

Въпреки, че екипът на #СМЕШНОНЕЩО не разполага с кристална топка, с която да провижда в бъдещето, историята за следващ път потвърждава, че някой или нещо в това сборище има оракулски пристрастености. От „ Шоуто би трябвало да продължи “, „ Няма такава страна, само че има подобен град “, „ Маски горе “, „ Габрово сред изтока и запада “ до тазгодишното „ КОТ ДОДИ, ГАТ/Д ДОДИ “ все сме в тренда, някак си съвсем инцидентно.

Тази година сюжетът реже като бръснач /защо ли?/, ненадминатите майстори в карнавалната работилница към този момент са скроили шапката на един и са махнали главата на различен, шият се костюми на мажоретки, старлетки и настоящи еднодневки.

Меломаните ще имат удоволствието да се поизпотят със звездите от C+C Music Factory, ще отмерват времето със C Block, а господин Вейн безрезултатно ще звъни по телефона на Culture Beat. Българското присъединяване в концерта навън ще бъде с група „ Остава “, която ще започва турнето си от Габрово.

В небето с изключение на прелестните илюминации приготвяме и друга изненада, само че за нея, както и за още забавна и значима информация – следете ни!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР