На 1 април Луната продължава транзита си през кардиналния огнен

...
На 1 април Луната продължава транзита си през кардиналния огнен
Коментари Харесай

Новолуние в Овен е

На 1 април Луната продължава преноса си през съществения огнен знак Овен. Енергията ни е в своя най-малко, защото в 09:24 часа е Новолуние на 11 – 12 градуса в Овен. Но този знак по принцип е деятелен и деен, по тази причина страстите ни през днешния ден ще са доста мощни.

Препоръчително е да сме търпеливи, да не реагираме остро и нападателно, да бъдем по-внимателни в дейностите си и в общуването с хората. Денят е подобаващ за краткосрочни проекти и дейности с бърз резултат и резултат, за осъществяване на лунната диета за изчистване на организма от токсините.

Новите инициативи или планове е добре да се стартират след 4 април (ако желаете да бъдат успешни) до идващото Пълнолуние на 16 април при растяща Луна откакто отминат и неподходящите аспекти на Луната в Телец сред 2 и 4 април.

Това Новолуние съответствува с планетата на връзките Меркурий, който също е в Овен.

То не образува дисхармонични аспекти към другите планети, по тази причина то ни дава чудесна опция за слагане началото на смели планове, нови научни открития и нововъведения, реализиране на съгласие с хора, които са значими за нашето развиване и цели. Вярно, че този съвпад е в експресивния Овен, само че на триумф могат да разчитат смелите и инициативни хора.

Планетният шеф на това Новолуние, Марс, съответствува с Венера и Сатурн във Водолей, което в международен проект ще окаже и неподходящо въздействие, създавайки компликации и ограничавания (Сатурн), по тази причина би трябвало да бъдем гъвкави и подготвени за взаимни отстъпки и съдействие. Опасността от енергийна рецесия не е дребна, изключително след отхвърли на страни да заплащат доставките на газ с рубли. Това би трябвало да се има поради и да се внимава в дейностите и решенията в тази тенденция.

Денят е по-неблагоприятен в прочувствено отношение за родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада.

При Луна в Овен съществува заплаха от по-агресивни прояви, заради мощното вътрешно напрежение и податливост към риск. Предпазвайте се от спорове, контузии и произшествия. Внимавайте за пожари и гърмежи. За Овен най-голямото тестване е търпението, което този знак не има, както и импулсивността му. Затова рекомендацията ми към посочените знаци на втора декада, изключително за първите четири, е през днешния ден да сте по-въздържани и внимателни в контактите си.

Луната, Слънцето и Меркурий в Овен както през днешния ден, по този начин и през идващите седем дни са хармонично ситуирани и надлежно въздействието им ще бъде по-положително за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Имате огромно предпочитание за другарство и диалози, за срещи и купони с другари, за изяви и достижения. Настроени сте оптимистично. Имате късмет да осъществите своите проекти в персоналния и професионален живот.

Но спазвайте едно главно предписание – бъдете търпеливи и следвайте фантазиите си с неизменност. Много по-будни сте и изпълнени с ентусиазъм, с жадност за живот. Както този ден, по този начин и идната седмица е положително време за търговски покупко-продажби, покупка на техника или автомобил, за образование и всевъзможни интелектуални действия, нови инициативи, пътувания и така нататък

В здравословен проект при Луна в Овен е уязвимо мозъчното кръвообращение и главата за контузии.

Денят не е добър за интервенции, като се изключи животоспасяващите, изключително за мозъчни и очни интервенции, и интервенции при заболели от сърдечно-съдови болести. Не е удобен и за вадене на горни зъби. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР