На 1 април 2024 г. започва кандидатстването по водещата програма

...
На 1 април 2024 г. започва кандидатстването по водещата програма
Коментари Харесай

Хуауей открива обучителната си програма си за таланти “Seeds for the Future” за 2024 г.

На 1 април 2024 година стартира кандидатстването по водещата стратегия на Хуауей за студенти “Seeds for the Future ”. Програмата дава на млади гении от целия свят опция да вземат участие в краткосрочни образования, световни състезания и настоящи действия, съсредоточени към цифровите технологии, като им обезпечава значима платформа за схващане на нововъведенията в промишлеността, междукултурен продан и насърчаване на предприемачески дух.

Инициативата удостоверява уговорката на Хуауей освен да разпознава и поддържа надарените хора, само че и да оказва помощ да се преодолее разликата сред академичното образование и практическото приложение в бранша на ИКТ като приготвя студентите за динамичните условия на актуалния бизнес свят посредством повишението на софтуерния опит и насърчаването на лидерските качества.

През 2024 година програмата „ Seeds for the Future ” дава на спечелилите напълно присъствено образование, което ще се организира в Рим, Италия през първата седмица на юли.

Хуауей Технолоджис България ще даде опция на трима от най-изявените претенденти да се включат в образованието дружно с останалите наградени студенти от другите европейски страни.

През 2023 година двама от миналите онлайн образование по програмата студенти от България бяха наградени с едноседмично посещаване в Китай, в което се включиха ученици от близо двадесет европейски страни. През седмицата те участваха в просветителни сесии с екперти от софтуерния свят, вдъхновяващи полемики по основни тематики като многообразие, зелени умения и резистентност и се усъвършенстваха в сферите на свързаността и нововъведенията. Посещението приключи с впечатляваща закриваща гала с водещи екперти от целия свят.

Изискванията към претендентите за програмата са да бъдат настоящи студенти, да владеят свободно британски език, да демонстрират мощен интерес към осведомителните и информационни технологии, и да са подготвени да придобият нови познания и умения.

Необходимо е те да дават CV, мотивационно писмо и малко видео на британски език с дълготрайност до 3 минути на тематика „ Какво е бъдещето на ИКТ технологиите и изкуствения разсъдък? “. Документите се изпращат на или до05.05.2024 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР