На 1.2.2022 в 07:47 часа ще настъпи новолуние в знака

...
На 1.2.2022 в 07:47 часа ще настъпи новолуние в знака
Коментари Харесай

Азарей: Новолуние във Водолей насърчава нови любовни връзки



На 1.2.2022 в 07:47 часа ще настъпи новолуние в знака Водолей.

Време е да планирате срещи с ваши другари. Ще бъдете дейни в групови занимания. Ще мислите да се включите в публично потребна организация. Личните цели и задания оказват въздействие върху фамилния ви и персонален живот. Ще дискутирате с другари въпроси, свързани с пари и финанси. Устремени сте към реализиране на своите цели. За някой от вас интервалът ще бъде обвързван с началото на интимна връзка. Романтична атмосфера ще ви накара да погледнете в очите пратеникът на Афродита!

Емоционалните безредици ще ви окажат въздействие. Понякога ще подминете пристрастеностите на близките. Все отново бъдете съпричастни. Има възможност да установите нови другарски връзки с дами. Дружбата с тях постоянно е допустимо да възникне при групови събирания или семинари.

Обмислете своите стремежи и очаквания. Доколко те поддържат вашата задача и цел в живота? Закриляйте по-слабите и проявявайте съчувствие. Бъдете стожери на Доброто и красивото, което изпълва живота. Използвайте новите обществени средства, с цел да създадем Земята по-добро мястото за живеене. Помнете, че вашата молитва или откровено доброжелание трансформират света! Пробвайте!

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Водолей, Везни и Близнаци. Не се учудвайте, в случай че се появи напрежение при представители на зодиите Скорпион, Лъв и Телец.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали? И въпреки всичко, нужно е и изпитание от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

· Приятелство

· Любов, която получавате

· Алтруизъм

· Желания и очаквания

· Закрила

· Използване на модерни технологии за запазване на природата

Желая ви Любов, здраве и триумф!

Свързани вести Азарей: Марс влиза в Козирог, нищо няма да ви се опре! Азарей: Нито една зодия няма да има скучна 2022-ра, какво чака най-известните българи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР