На 09.07.2021 г. „Тролейбусен транспорт – Враца“ ЕООД, партньор на

...
На 09.07.2021 г. „Тролейбусен транспорт – Враца“ ЕООД, партньор на
Коментари Харесай

Подписан е договор за доставка на 13 нови електробуси и зарядни станции към тях във Враца

На 09.07.2021 година „ Тролейбусен превоз – Враца “ ЕООД, сътрудник на Община Враца и „ Авто Инженеринг Холдинг Груп “, подписаха контракт за Доставка на 13 броя електрически рейсове с дължина 12 (+/-1) метра и зарядни станции към тях. Стойността на контракта е в размер на 12 727 276.00 лева без Данък добавена стойност.
Обект на доставката са 13 броя 12 метрови нископодови електрически рейсове “Golden Dragon”, общоприети зарядни станции към тях, както и бърза зарядна станция, позволяваща зареждането на 2 броя електрически рейса. Автобусите ще разполагат с две двойни порти, с 35 седящи места (без шофьора), като общият брой места (седящи и правостоящи) ще бъде 80. Автобусите ще имат опция за в допълнение наклоняване надясно в спряло състояние на спирките, улесняваща качването на пасажерите, както и ще разполагат с последно потомство видео наблюдаване. Автобусите ще бъдат доставени с спомагателна система за пожарогасене с висока степен на надеждност в двигателния отсек и тяговите акумулатори. Съгласно одобрената интернационална методика и – SOR, SOR 2 за изпитване на разхода на транспортни средства ще се разрешава пробег с едно зареждане от над 300 км. Срокът за доставка е 330 календарни дни.
Изпълнителят ще организира образование, включващо ръководство, поддържане, диагностика и ремонт на е-автобусите за обезпечаване на безпроблемната и безаварийна работа с рейсовете.
Автобусите дават отговор на всички модерни условия и трендове на актуалния градски превоз.
Доставката на електрически рейсове е в осъществяване на план BG16M1OP002-5.004-0001-С02 с название „ Модернизиране на градския превоз в община Враца “, финансиран по Оперативна стратегия „ Околна среда 2014 – 2020 година “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР