На 08.01. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза

...
На 08.01. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза
Коментари Харесай

Венера в Козирог: 3 зодии ще задълбочат връзките си

На 08.01. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Козирог, най-строгия, грижлив и аскетичен знак от зодиака и ще минава през него до 01.02.

Разположението на планетата тук, няма да ни дава нищо на готово в любовен проект. Много е евентуално обвързаните от нас да се почувстват притиснати под една или друга форма от своите половинки през интервала. Не е изключено да ни се наложи да поемем нови отговорности във връзките си и да поставяме повече усърдие от нормално, угаждайки и грижейки се за своите сътрудници.

Важно е да сме наясно, че колкото повече се стараем да поддържаме връзките си и колкото по-склонни сме да отдадем времето и вниманието ни на другия, толкоз по-стабилни връзки ще изградим и по-удовлетворени ще се усещаме в следствие. На необвързаните интервалът няма да работи предразполагащо да стартират краткотрайни случки и увлечения, ами са по-скоро ще ги кара да търсят съществени връзки с капацитет за развиване.

Отношенията, които стартират под въздействие на знака Козирог, нормално са със здрави и сигурни основи и са способни да устоят теста на времето.

Хората, които е по-вероятно да ни притеглят до момента в който планетата на любовта минава през знака Козирог, ще бъдат авторитетните, сдържани, даже леко студени човеци, които по някакъв метод ще ни подлагат на тестване и ще ни работят като предизвикателство. Не са изключени също по този начин любовни трепети към хора с огромна възрастова разлика, т.е. ще се усещаме привлечени от доста по-млади или по-възрастни обекти.

Най-добър в любовен проект ще бъде интервалът за земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и за хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Тези от тях, които имат връзка, ще я задълбочават, до момента в който тези, които са свободни ще имат шанса да срещнат човек, с който съществено да се обвържат.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще са много отнесени и по всяка възможност ще витаят в облаците. При всички случаи ще са на сантиментална вълна и няма доста да им се занимава с практичната страна на живота.

Водните знаци Скорпион, Рак и Риби ще се втурнат да потвърждават любовта и интереса си към другия с материални неща. Много е евентуално много да се изхвърлят и да съкратят прибързано бюджета си. Поради тази причина е значимо да са деликатни и да наблегнат на други начини. Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв ще поддържат връзка интензивно с другите. Тези, които по една или друга причина са разграничени от обичаните за тях хора, ще търсят контакти с тях по телефона или посредством други средства за връзка. Много е евентуално също по този начин да се отдадат на къси пътувания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР