На 06.12.2023 г., от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена

...
На 06.12.2023 г., от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена
Коментари Харесай

Двама мъже и жена са задържани с дрога в Благоевградско

На 06.12.2023 година, от полицейски чиновници на РУ-Петрич е осъществена инспекция на жилище в гр. Петрич, населявано от 23-годишен мъж от града. В една от стаите в дома е открита капсула за електронна цигара, съдържаща течност, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Лицето е арестувано със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 22:30 часа през вчерашния ден в гр. Сандански, полицейски чиновници на РУ-Сандански са ревизирали 34-годишна жена от гр. Самоков, у която е открито пакетче от фолио, съдържащо към 0,99 грама канабис. Жената е арестувана със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград е арестуван 29-годишен благоевградчанин. Вчера в региона на ул. „ Иван Михайлов “ в гр. Благоевград, същият е тестван от органите на реда и у него е открита капсула за електронна цигара, съдържаща течност, реагираща позитивно на канабис. За случая е известена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР