На 06.09.2024 г. влизат в сила Общи условия на договорите

...
На 06.09.2024 г. влизат в сила Общи условия на договорите
Коментари Харесай

Електрохолд: Влизат в сила условия на договори за снабдяване от доставчик от последната инсталация

На 06.09.2024 година влизат в действие Общи условия на договорите за клиентите, които Електрохолд Продажби доставя като снабдител от последна инстанция (ДПИ).

Общите условия улесняват клиентите, които към този момент не би трябвало да подписват самостоятелни контракти с ДПИ. Важна смяна е, че фактурите за употребявана електрическа енергия на клиентите на ДПИ ще се изпращат по електронен път, като те ще имат разполагаем електронен списък, където фактурите се съхраняват. Изпращането на хартиени фактури се прекратява от ноември 2024 година, като клиентите имат опция да задействат достъпите си до портала за електронна фактура:

• Следвайки напътствията, които ще получат на имейла адреса, който са дали за контакт
• Онлайн на интернет адрес www.electrohold.bg/faktura

• В търговски център на Електрохолд
• На телефон 0700 10 010

Предимствата на електронната фактура са:

• Безплатно приемане по имейл на фактура оригинал
• Персонален онлайн списък от 36 месеца
• Валиден данъчен документ
• Eдин имейл адрес за всички партиди
• По-чиста природа

Информация за месечната си сметка клиентите може да получат на осведомителната линия 0700 10 010, онлайн на виртуалния POS терминал на Електрохолд Продажби на www.electrohold.bg/vpos


Общите условия са публикувани тук.

ДПИ доставя краткотрайно клиенти, които не са избрали снабдител или определеният от тях снабдител не прави доставка по независещи от клиента аргументи (фалит, преустановяване на активност и др.) въз основа на издадена от Комисията за енергийно и водно контролиране лицензия. ДПИ подсигурява, че при непредвидени условия или усложнения за клиента да подписа контракт с търговец, клиентът няма да остане без зареждане до осъществяване на избор.

Електрохолд Продажби предлага на бизнес клиентите да изберат търговец на електрическа сила на свободен пазар. Актуални оферти от компанията може да намерите на портала за онлайн подписване на контракт: https://online.electrohold.bg

 

Корпоративни връзки и маркетинг
е-mail: [email protected]

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР