На 06.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза

...
На 06.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза
Коментари Харесай

Венера в Лъв: Романтични срещи и любовни авантюри за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец

На 06.06. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Лъв и ще минава непосредствено от там до 20.07.

Престоят на планетата в най-авантюристичния и насочен към блясъка и заниманията знак от зодиака, ще направи интервала доста подобаващ за задълбочаване на към този момент съществуващи партньорствата, дарове и любовни пояснения към половинката, превръщане внимание на децата в фамилията, както и забременяване на дете.

Тези седмици са идеални за срещане на подобаваща половинка и набелязването й, в случай че сме свободни. При всички случаи ще срещаме забавни хора, с които да флиртуваме и да се забавляваме и огромна част от нас ще се насладят на сантиментални трепети и пристрастености с забавни субекти. Заради закачливостта на знака Лъв заетите сред нас не е зле да имат поради, че е доста евентуално да им се отвори опция за извънбрачна връзка. При всички случаи е значимо да са доста деликатни и да не форсират нещата, тъй като търсенето на удоволствия и занимания на Венера в Лъв може да ги подведе да изоставят здрави и постоянни връзки, поради краткотрайни увлечения, които в последна сметка да се окажат не изключително подобаващи за тях.

Освен в любовен проект, Венера ни демонстрира и какво ще притегля интереса ни през интервала и какво ще ни харесва да вършим. Поради тази причина е доста евентуално някои от нас да се втурнат да излизат и да се забавляват, до момента в който други ще се отдадат на обичано занимание или спорт, а трети може да решат да опитат шанса си на хазартни игри или залагания.

Най-добре ще се отрази прекосяването на Венера през Лъв на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще реализират намисленото с лекост и финес. И персоналните им и професионалните им партньорства се чака да се развиват и разпростират по метода, по който желаят.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще са на сантиментална вълна и по всяка възможност ще витаят в облаците, мечтаейки за обичан човек.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще са финансово постоянни през интервала. Възможно е да получат забавени заплащания или хонорари.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион може да чакат изненадващи позвънявания или известия, които мощно ще ги развълнуват.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР