На 05.11.2023 г. около 15:20 часа на АМ Струма“ в

...
На 05.11.2023 г. около 15:20 часа на АМ Струма“ в
Коментари Харесай

Пиян шофьор предизвика катастрофа край Благоевград, и още...

На 05.11.2023 година към 15:20 часа на Автомагистрала „ Струма “ в региона на пътен възел „ Зелен дол “, лек автомобил „ Фолксваген Пасат “, ръководен от 44-годишен мъж от гр. Благоевград не е спазил нужното разстояние от движещ се пред него и намалящ скоростта си лек автомобил „ Волво “ и е позволил ПТП с материални вреди. На водачите са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, като тестът на лидера на лекия автомобил „ Фолксваген Пасат “ е отчела съществуване на 2,38 промила алкохол в издишания от него въздух.

На 03.11.2023 година към 08:40 часа на Автомагистрала „ Струма “ в региона на гр. Сандански, товарен автомобил „ Мерцедес Спринтер “ с 43-годишен лидер от с. Коларово, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в дясно от платното за придвижване, блъснал се е в мантинела и се е обърнал на дясната си страна. Водачът на автомобила е получил охлузни рани в региона на таза и след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. Направената му проба с техническо средство за приложимост на алкохол е отчела негативен резултат.

На 05.11.2023 година към 06:35 часа в региона на с. Лешница, общ. Сандански, товарен автомобил „ Фиат Скудо “ с 21-годишен лидер от с. Склаве, извършвайки маневра на заден ход е блъснал 86-годишна жена от селото. Жената е потърпевша с пострадвания в региона на гръбнака и е настанена за лекуване в МБАЛ-Сандански без заплаха за живота. На лидера на автомобила са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни.

При осъществена, към 21:10 часа на 05.11.2023 година на бул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ в гр. Благоевград, инспекция на лек автомобил „ Ауди “, от полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград е установено, че 48-годишната лидерка на автомобила от гр. Благоевград кара без удостоверение за ръководство на МПС. По случая е формирано бързо произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР