На 05.11.2022 г. около 15:25 часа на пътя между с.

...
На 05.11.2022 г. около 15:25 часа на пътя между с.
Коментари Харесай

Катастрофи с пострадали в област Благоевград

На 05.11.2022 година към 15:25 часа на пътя сред с. Дъбница и разклона за с. Гърмен, лек автомобил „ Хонда Джаз “ с 69-годишна лидерка от с. Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво. Водачката на автомобила е потърпевша с травма на гръдния панер.

На 05.11.2022 година към 18:05 часа в региона на кръстовище сред бул. „ Св. Димитър Солунски “ и ул. „ Иван Гарванов “ в гр. Благоевград, лек автомобил „ Шевролет Такума “ с 69-годишен лидер от Благоевград, движейки се по бул. „ Св. Димитър Солунски “ с несъобразена с съответните условия скорост (интензивен трафик на придвижване и мрачевина ) е лишил преимуществото и е блъснал 47-годишна жена от града, която е пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Пешеходката е потърпевша с хематом на мозъка и е превозена за лекуване в болнично заведение в гр. София. Пробата за съществуване на алкохол в издишания въздух на лидера на автомобила е негативна. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 06.11.2022 година към 14:30 часа на пътя сред с. Аврамово и с. Черна Места, лек автомобил „ Рено “ с 49-годишен лидер от гр. Свети Влас е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в лек автомобил „ Мерцедес “. При случая са потърпевши лидерът на лекия автомобил „ Рено “ и пътничка в него, които са получили натъртвания и охлузвания.

На 06.11.2022 година на пътя сред местността „ Попина лъка “ и с. Лиляново, лек автомобил „ Ауди “ с 24-годишен лидер от гр. Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е излязъл в ляво от платното за придвижване и се е блъснал в крайпътно дърво. П

острадали са: лидерът на автомобила, който е с фрактура на бедрото и охлузни рани, 22-годишен пасажер, който е с комоцио и рана в региона на главата, 19-годишен пасажер, който е с фрактура на поясен прешлен и 24-годишен пасажер, който е с охлузна рана в региона на главата. Пробата за съществуване на алкохол в издишания въздух на лидера на автомобила е отчела съществуване на 1,47 промила. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР