На 04 април 2023 г. на заседание на Съвета по

...
На 04 април 2023 г. на заседание на Съвета по
Коментари Харесай

Съветът по въпросите на социалните услуги в община Ловеч проведе заседание

На 04 април 2023 година на съвещание на Съвета по въпросите на обществените услуги в община Ловеч се организира разискване на Анализ на потребностите и Предложение за обмисляне на обществени услуги, които се финансират напълно или отчасти от държавния бюджет.
 
Проектът на Анализ на потребностите от обществени услуги на общинско и регионално равнище и Предложението за плануваните обществени услуги на общинско и регионално равнище, които се финансират напълно или отчасти от държавния бюджет са направени от Община Ловеч съгласно условията на Закона за обществените услуги и Наредбата за обмисляне на обществените услуги.
 
Документите са оповестени за разискване на уеб страницата на Общината на 10 март. Общественото разискване ще се организира на 10 април 2023 година от 17:00 часа в Заседателната зала на Община Ловеч.
 
Съветът по въпросите на обществените услуги е основан през 2021 година с решение на Общинския съвет. В състава му са включени представители на общинска администрация, обществени услуги, Неправителствени организации, РЗИ, Дирекция " Бюро по труда " – Ловеч, РУО-Ловеч, Държавно стопанско предприятие – Ловеч, РДСП – Ловеч, ОДМВР – Ловеч и лица, ползващи обществени услуги.
 
Съветът подкрепя осъществяването на разбор на потребностите от обществени услуги на общинско равнище и разбор на положението и успеваемостта на обществените услуги, които се дават на територията на общината, както и създава оферти за възстановяване на качеството и успеваемостта на обществените услуги.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР