На 03.09.2023г на пресконференция в БТА-Пловдив, бяха представени кандидатите за

...
На 03.09.2023г на пресконференция в БТА-Пловдив, бяха представени кандидатите за
Коментари Харесай

„Възраждане“ издига двама народни представители като кандидати за кмет на Карлово и Асеновград

На 03.09.2023г на конференция в БТА-Пловдив, бяха показани претендентите за кмет на Възраждане за град Карлово и град Асеновград.

Народният представител Стоян Таслаков показа двете кандидатури - на Кръстьо Врачев за град Карлово и Димитър Гюрев за град Асеновград.

Той подчертава върху промяната на цялата философия за общинско ръководство и връщането на ръководството в ръцете на хората, посредством осъществяване на локални референдуми.  

Кандидатът за кмет на община Карлово е Кръстьо Врачев - по обучение – инженер технолог изложи  концепцията си за ръководството на община Карлово, която включва - създаване на тактика за фармацевтични услуги, до които да имат достъп всички живущи на територията на общината, възстановяване на превоза, създаване на подслон за бездомни животни, повишение на стандартите за хранене в детските градини, като на последните се доставят висококачествени артикули от локални производители, с което се подтиква и българското произвеждане.

Димитър Гюрев – претендент за кмет на   “Възраждане ” за град Асеновград, по обучение е макроикономист, с опит  в сферата на енергетиката. Той подчертава върху няколко съществени казуса, чието разрешаване е заложено в програмата му за община Асеновград – прекъсване на несъразмерното презастрояване на града в вътрешността му, по-добра и ефикасна политика за ръководство на общинските парцели, улеснен достъп на всички поданици на града до градската транспортна мрежа, справяне с демографската рецесия на локално равнище и ориентиране на младите към дейни спортни занимания, за което ще се построи подобаваща инфраструктура. Гюрев добави още, че е значимо да бъде възобновено на лятното кино в града, концепцията за публично допитване за изграждане на войнишки монумент в Асеновград, основаването на опция за общината да взе участие интензивно и да обогатява образователния развой, посредством подобаващи извънкласни занимания.
https://www.facebook.com/vazrajdaneplovdiv/videos/1487758805309539
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР