На 02.09.т.г. около 06.05 ч. в Районно управление - Созопол

...
На 02.09.т.г. около 06.05 ч. в Районно управление - Созопол
Коментари Харесай

Полицаи гониха пиян шофьор край къмпинг Градина

На 02.09.т.г. към 06.05 ч. в Районно ръководство - Созопол е получено известие за това, че лидер на т.а. «Фолксваген Кади», с бургаска регистрация, в очевидно нетрезво положение, намиращ се пред бар "Бикини " в Созопол, се готви да кара. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Пристигащите по сигнала служители на реда забелязали млад мъж да се качва във въпросния автомобил и да потегля в посока Бургас. "Фолксвагенът " е последван, като след подадени звуков и светлинен сигнал, лидерът му не спрял, а ускорил скоростта си.

В зоната на ляв завой автомобила се отклонил от пътното пътно и спрял в храстите на към 40 метра от вътрешния път за къмпинг "Градина ". Полицаите видели лидерът да излиза през левия прозорец на автомобила и се насочили към него с цел да му окажат помощ.

Мъжът, който бил самичък в автомобила, не дал документи за идентичност и отричал да е управлявал "Фолксвагена ". Тестван е дрегер за приложимост на алкохол, като апарата отчел – 1,78 промила.

Установено е, че това е 20-годишен бургазлия, който отказал да даде кръв за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР