На 02.05 Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза

...
На 02.05 Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза
Коментари Харесай

Венера в Овен: Добър период за отстояване на позициите и доказване на възможностите

На 02.05 Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Овен и ще остане там до 28.05.

Овенът дава отговор за новото начало, силата, която влагаме и защитаването на позиции. Това е най-настъпателният и пробивен знак от зодиака, заради тази причина интервалът е доста подобаващ за значими достижение, нови начала в персонален и професионален проект, както и за изглаждане на връзките в партньорствата, както в персоналните, по този начин и в професионалните. Ще сме откровени и откровени към заобикалящите и ще се борим да пазиме ползите си, без да вършим непотребни взаимни отстъпки.

От друга страна тези близо четири седмици са идеални за срещане на подобаваща половинка и набелязването й. Няма да ни липсват благоприятни условия за сантиментални прекарвания. Ще срещаме забавни хора, с които да пофлиртуваме и да се позабавляваме.

Освен в любовен проект, Венера ни демонстрира и какво ще притегля интереса ни през интервала и какво ще ни харесва да вършим. Поради тази причина е доста евентуално някои от нас да се втурнат да пътуват или спортуват. Не е изключено да се отдадем на рисковани прекарвания и ексцентрични развлечения.

Най-добре ще се отрази прекосяването на Венера през Овен на огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен. Те доста елементарно ще съумяват да се ориентират в обстановките, в които попадат и ще реализират намисленото с лекост и финес. И персоналните им и професионалните им партньорства се чака да се развиват и разпростират по метода, по който желаят.

Водните знаци Скорпион, Рак и Риби ще са много отнесени и по всяка възможност ще витаят в облаците. При всички случаи ще са на сантиментална вълна и няма доста да им се занимава с практичната страна на живота.

Земните знаци Телец, Козирог и Дева ще се втурнат да потвърждават любовта и интереса си към другия с материални неща. Много е евентуално много да се изхвърлят и да съкратят прибързано бюджета си. Поради тази причина е значимо да са деликатни и да наблегнат на други начини.

Въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни ще поддържат връзка интензивно с другите. Тези, които по една или друга причина са разграничени от обичаните за тях хора, ще търсят контакти с тях по телефона или посредством други средства за връзка. Много е евентуално също по този начин да се отдадат на къси пътувания.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР