На 01.12 Единствения български клуб, печелил 2 пъти приза за

...
На 01.12 Единствения български клуб, печелил 2 пъти приза за
Коментари Харесай

Най-добрият клуб FLASH откри зимния парти сезон в Банско!

На 01.12 Единствения български клуб, печелил 2 пъти наградата за най-хубав нощен клуб в света, отвори порти за следващия си сезон.

Flash Club е награждаван от влиятелните асоциации " Architizer " и " Restaurant and bar design awards " незабавно след отварянето си през 2015г. съревновавайки се за купата с клубове от Дубай, Тайланд, Съединени американски щати и други

Аудио- образната система на Flash е неповторима за България и една от първите в света, създадена особено за клуба. Резултатът е съвършен тон с покритие във всеки ъгъл, невиждана изясненост и бистрота на звука. Това е оценено към този момент от международните и български имена на музикалната сцена и е една от аргументите диджеи като Марк Найт да избират клуба за своите участия в България.

Тази година  п ограмата за зимния сезон включва още веднъж най-хубавите имена в хаус музиката у нас- DJ Mascota, DJ Kaiski, DJ Vasquez, DJ Doncho, DJ Dimo BG и други. От международните имена гостуват легендата DJ Mark Knight , а също DJ Mahmut Orhan, Hey Douglas,  Julian The Angel, Paul Darey и други Предвидени са също състезания за фитнес модели, седмица на Балканската мода, танцови шоу-програми и несъмнено български реализатори, които се пазят в загадка.

Сред ВИП гостите на грандиозното разкриване бяха видяни доста известни имена като Тото, Дани Златков, Цуни и други

MC на събитието бе Пламен Маринов- прочут като Бранко от " София денонощно ".

Утре- 7.12- 100 кила ще раздруса клуба в Банско и ще подгрее празнуващите студенти.

 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР