На 01.06.2024 г. около 11:50 часа на ул. Рокфелер“ в

...
На 01.06.2024 г. около 11:50 часа на ул. Рокфелер“ в
Коментари Харесай

Трима пострадаха при катастрофи в Пиринско

На 01.06.2024 година към 11:50 часа на ул. „ Рокфелер “ в гр. Петрич, недееспособен 25-годишен лидер на мотоциклет „ Пиаджо “, заради отклонение на вниманието е паднал на пътното платно, вследствие на което е потърпевш с охлузнирани. Направената му проба с техническо средство за приложимост на алкохол е негативна, оповестяват от локалната полиция, представени от

На 01:06.20.24 година към 10:00 часа в региона на кръстовище сред ул. „ Свобода “ и ул. „ А. Хадживасилев “ в гр. Сандански, лек автомобил „ Алфа Ромео “ с 37-годишна лидерка от града, завивайки на ляво е лишил преимуществото и блъснал мотоциклет „ Ямаха “, който падайки на дясната си страна е блъснал в предната част спрял, с цел да завие на ляво, лек автомобил „ Рено МеганСценик “ с 35-годишна лидерка от гр. Сандански. В резултат на случая, с натъртвания и охлузвания по тялото е потърпевш мотоциклетистът, който след осъществен медицински обзор е освободен за домашно лекуване. На тримата водачи са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 02.06.2024 година в с. Юруково, общ. Якоруда,индивидуално електрическо транспортно средство / тротинетка/, ръководено от 12-годишно момиче от селото е поднесло и паднало на пътното платно, вследствие на което детето е потърпевшо с фрактура на ръката. То е настанено е за наблюдаване в МБАЛ-Разлог.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР