На 01.01.2023 г. в РУ – Хасково е започнало досъдебно

...
На 01.01.2023 г. в РУ – Хасково е започнало досъдебно
Коментари Харесай

Изясняват причините за смъртта на 38-годишен мъж от Хасково

На 01.01.2023 година в районно управление (на МВР) – Хасково е почнало досъдебно произвеждане за това, че съзнателно е бил убит З.П., на 38 години – закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс.

Под надзора на Оперативна програма – Хасково са били осъществени неотложно дейности по следствието – оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза, конфискувани са материални доказателства, осъществени са претърсвания.

До момента е открито, че на 01.01.2023 година в гр. Хасково в кв. „ Бадема “, в апартамент З.П. и двама негови другари – А.М., на 37 год. и Х.Л., на същата възраст, се събрали да честват настъпването на новата година. В резултат на използваното количество алкохол, след среднощ, сред тримата е зародил скандал, който е прераснал в сборичкване.

На З.П са били нанесени повърхностни рани в региона на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в гр. Хасково, където по-късно е умрял. Според направена първична здравна експертна информация няма данни гибелта да е настъпила в резултат на породените пострадвания при сбиването.

Продължават дейностите по следствието за изясняване повода за гибелта на З.П.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР