Н. Пр. д-р Доника Ходжа – извънреден и пълномощен посланик

...
Н. Пр. д-р Доника Ходжа – извънреден и пълномощен посланик
Коментари Харесай

Република Албания е втората държава, включила се официално в мащабния проект “Градината на света”! 

Н. Пр. доктор Доника Ходжа – ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Албания в България, удостовери присъединяване си в интернационалния план и избра площта, в която ще бъдат засадени обичайни за страната растителни типове. Дадена е „ зелена светлина “ взаимната работа сред ландшафтните архитекти от българска страна и от страна на албанското посолство у нас да започва!

Положихме основите на едно положително съдействие с Н.Пр. доктор Доника Ходжа и сме щастливи, че с помощта на нейната поддръжка част от превъзходната природа на „ Земята на орлите “ ще има собствен ъгъл в „ Градината на света “.

Проектът има за цел да насочи ясно политическо обръщение, надскачайки разликите сред обособените страни и подавайки ръка в търсене на допирни точки сред всяка една просвета, общественост и език. Не на последно място – в тези сложни времена хубостта на „ Градината ” ще обезпечи ъгъл за естетика, примирение и приятност на всеки неин посетител, ще въодушевява, образова и предлага несравнимо странствуване без граници!

Официалното разкриване на „ Градината на света “ ще бъде през есента на 2023 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР