Н`Голо Канте е познат като един от най-милите хора във

...
Н`Голо Канте е познат като един от най-милите хора във
Коментари Харесай

Н'Голо Канте със страхотен жест към фен, отиде на сватбата на дъщеря му

Н`Голо Канте е прочут като един от най-милите хора във футбола и още един път той удостовери това. Полузащитникът на Челси направи изненада, появявайки се на сватбата на Хена Халид и Рахиел Малик, откакто бе поканен от бащата на булката - Франк Халид. Тъй като Канте е с травма и нямаше по какъв начин да вземе присъединяване в съботния мач против Шефилд, той изпратил известие на своя почитател, с цел да удостовери, че ще участва на сватбата. Това е следващ страховит жест на един от най-скромните футболисти в света и дейностите му направиха деня на един почитател още по-специален.

" Станахме другари, откакто ни срещна мой непосредствен и той пристигна в ресторанта ми, " показа Франк пред " The Sun ". " Поканих го и по принцип той бе възпрепятстван поради задължения с Френския народен тим, само че поради травма ми писа, че ще пристигна. Аз и фамилията ми сме доста близки с Н`Голо и той бе един от първите хора, които ме посетиха през април 2018 година, когато ми направиха интервенция за троен байпас. Той заставам до дъно и беше толкоз благ с всички, раздаде подписи и се снима с гостите ", добави той.

След сватбата Франк качи няколко видеа в " Туитър ", на които се вижда по какъв начин Канте се снима с гостите и даже се качва на сцената, с цел да поздрави щастливата двойка. Да бъдеш огромен футболист е едно на ръка, само че да бъдеш огромен човек е това, което слага Канте над останалите!
 Канте пропуща идващите мачове на Франция
Канте пропуща идващите мачове на Франция

Халфът е с травма на коляното
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР