Н езаконен граждански арест. Така определя станалото мъж от Сливен,

...
Н езаконен граждански арест. Така определя станалото мъж от Сливен,
Коментари Харесай

Заключиха семейство в магазин за неносене на маска

Н езаконен цивилен арест. Така дефинира станалото мъж от Сливен, който беше заключен в магазин, поради това, че не носил маска.

Служителите на магазина споделят пред, че поради боязън от санкции и липса на защита като в огромните вериги, се постанова непрекъснато да изясняват на клиентите си за разпоредбите. И ало даже хора, които се представяли за чиновници на РЗИ, с цел да влизат без защитна маска.

До обстановката се стигнало, откакто Николай не носел маска, до момента в който жена му пазарувала в магазина.



„ Цялата преживелица е, че бяхме с дребния и жена ми по центъра, направихме си разходката, жена ми се сети, че би трябвало да вземе нещо от магазина. Минахме от там. Малкият влезе с нея, аз влязох вътре да го издърпам да стане по-бързо просто, с цел да не бяга в магазина, при което една от служителките вътре ми се развика: „ Сложете си маската”, споделя Николай Георгиев.



„ Колежката му е направила забележка, надлежно той я пренебрегва и продължава да влиза в магазина. Тя звъни на звънеца. Отивам аз, виждам го и му споделям: „ Може да влезете или единствено в случай че сте с маска, или да излезете”. Видях че няма да се случат нещата, а не мога да си разреша да оставя хора да влизат без маски. Трябва да взема някакво отношение и по тази причина се наложи да извикам полиция. Той даже беше склонен и сподели: „ Извикай ги да видя дали служителите на реда знаят законите”. И аз ги извиках”, показва шефката на магазина.



Междувременно Николай и фамилията му са арестувани в изводи магазин.

Той декларира, че служителите на реда са пренебрегнали това, че е бил арестуван от шефката и са му съставили акт за нарушение на противоепидемичните ограничения.

Служителите в магазина споделят, че поради условието клиентите да са с маски работата им се удвоява.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж прочита публикация във вестник: " Продавам мерцедес 600 за 5 $ ". Отива на адреса и вижда, че някаква жена в действителност продава Мерцедес 600 за 5… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗа задачата той употребява независима камера, която е сложил до платформатаБайдън е 13-ият американски президент, който се среща с английската кралицаДописвания в изборния лист се позволяват до 5 юлиИзраел има нов премиерВижте по какъв начин да си го приготвите:Уилям Браудър със особено изявление, в което разяснява и наложените наказания на страната ниГ-7 прикани също и други развити страни да се включат в усилиетоВижте кои са теЕто кои са те " Ако 70% от българите се имунизират, 3 пъти по-силна ще е отбраната ", счита математик на закрития COVID-щабТой е режисьор на няколко телевизионни сериала, измежду които е и " Шотландски войник " В събота той скочи в езерото Мичиган за 365-ти следващ денВодещият на „ Здравей, България “ беше отличен за висок професионализъмЕто какво е то„ Строителство върху истински остатъци е повече от кич, това е заличаване ”, безапелационен е служебният министър на културата  Гръцкото пристани </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР