Н ай-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание

...
Н ай-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание
Коментари Харесай

Димитър Рачков се превърна в интернет сензация и запя първата си песен ефира на NOVA

Н ай-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание на „ Забраненото шоу на Рачков “. Тази неделя феновете на NOVA станаха очевидци и на непредвидена музикална премиера - дебютната ария на Димитър Рачков - „ Вайръл “.

В унисон с тематиката - „ Живот в мрежата “ - водещият сътвори в ефир профил на шоуто в TikTok, следвайки препоръките на първия си посетител Баллан. В него към този момент може да бъде забелязано и първото музикално предизвикателство на Рачков. Само в границите на предаването профилът събра над 30 000 почитатели.

Мария Илиева бе извънреден посетител в „ Забраненото шоу на Рачков “ тази неделя. Певицата даде първото си изявление откакто разгласи, че е бременна с второто си дете. Тя показа най-новата си ария „ Любов “ на сцената на шоуто и с въодушевено въодушевление се включи в занимателните провокации на Рачков.

След блестящото й посещение Оскарите влязоха в предаването. В директна връзка Мон Дьо показа главните акценти за студиото „ Треска за Оскари: Нощта на триумфа “, в което феновете на NOVA ще могат да проследят церемонията по награждаване и подготовката на звездите с разграничи коментатори и извънредни фрагменти.

Освен супер звездата в интернет Баллан, под прожекторите се появи и българинът с най-вече клиенти в платформата YouTube – Слави дъ Клашърс. Инфлуенсърът също даде потребни препоръки на Рачков по какъв начин да стане интернет сензация.

Зрителите видяха и още едно обичано лице от мрежата и екрана – артистът Китодар Тодоров. Двамата с водещия направиха съревнование за най-хубав повествовател на вицове, а във видео диалог към тях се причисли и Геро. В неделната вечер усмивки на феновете донесоха още Мария Сапунджиева, Жени Калканджиева и чаровните близначки Алекс и Влади.

Не пропускайте „ Забраненото шоу на Рачков “ на Великден, 2 май от 20:00 по NOVA, когато посетители ще бъдат Поли Генова, Стунджи, Крисия, Виктория Георгиева, Любо Киров и Виктор Калев.

Следете и формалния на „ Забраненото шоу на Рачков “ за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да откриете в и в
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Пешо, какво ти е? - Уф... Нападнаха ме, парите ми обраха. - Запомни ли ги? - Какво да им помня, децата и дамата?... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОстават броени часове до раздаването на най-престижните награди в кинотоУбийството шокира страната, която ще гласоподава следващата година на президентски избориОт пътуващите се изисква да показват отрицателен PCR тест, изработен не по-рано от 72 часаГостите би трябвало да са подготвени за доста изненади, показват от компанията, уредник на пътуванетоТова е една от ограниченията за реализиране на летния сезонПричината за случая е отнето предимствоЕто какво оповестиха от оръжейната компания на Емилиян ГебревКейт Мидълтън и Меган Маркъл са омъжени за принцове, само че приликите сред тях свършват дотукПрез последните 24 часа в страната има 2767 умряли от новия ковид, което прави това най-смъртоносния ден от началото на пандемиятаМного от жертвите са били на респиратор, когато са избухнали кислородни бутилкиВижте едни страхотни артисти, които заслужават, само че в никакъв случай не са взимали най-престижната кино наградаА кои възпитаници се връщат в клас от понеделникНово изследване разкрива, че даже и да не имаме вяра в тайни теории, те могат да окажат значително въздействие върху нашето поведениеКакво разяснява доцент Любомира Николаева-ГломбMercedes-EQ с трета премиера на напълно електрически модел от началото на 2021 година.За първи път българска актриса е номинирана за влиятелната премия " Оскар ". Нека си напомним някои от най-мотивиращите ѝ думиОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР