Н ай-оспорваните и зрелищни първенства в Европа – английската Висша

...
Н ай-оспорваните и зрелищни първенства в Европа – английската Висша
Коментари Харесай

Най-популярните футболни първенства на Европа започват от 13 август по DIEMA XTRA

Н ай-оспорваните и зрелищни шампионати в Европа – британската Висша лига и немската Бундеслига – завладяват телевизионния ефир от 13 август. Атрактивните събития с исторически съперничества на грандовете могат да бъдат проследени в HD качество в каналите DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Английската Висша лига, с неоспорим престиж на най-гледаното футболно състезание в света, ще прикове вниманието с ударни дози страсти за феновете на британския футбол. Новият трогателен и оспорван сезон на шампионата, който ще е 30-и юбилеен за надпреварата в този формат, стартира със конфликта на тимовете на Брентфорд и Арсенал в 22:00 ч. директно по DIEMA SPORT 2. През почивните дни следва един против различен се изправят тимовете на Манчестър Юнайтед – Лийдс Юнайтед, Челси – Кристъл Палас, Лестър Сити – Уулвърхямптън Уондърърс, Норич Сити – Ливърпул, Нюкасъл Юнайтед – Уест Хям Юнайтед, Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити. Най-атрактивните срещи от шампионата могат да бъдат проследени в програмата на спортните канали DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3.

Бундеслигата – най-високият ешелон в немския клубен футбол, също ще предложи на почитателите доста страсти в новия състезателен канал от премиум пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT 3. Гостуването на първенците от Байерн Мюнхен на Борусия Мьонхенгладбах ще даде старт на първия кръг от немското състезание този петък от 21:30 ч. През уикенда феновете ще могат да се насладят и на мачовете Унион Берлин – Байер Леверкузен, Волфсбург – Бохум, Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт, Майнц – Лайпциг и Кьолн – Херта.

Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират извънреден достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните и качествени шампионати в света. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA XTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.

Не пропускайте старта на британската висша лига и Бундеслигата в ефира на DIEMA SPORT 2 и DIEMA SPORT 3, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Чудя се на шотландците, по какъв начин могат да чакат уискито да отлежава по 5-10 години?! Ние ракията я почваме още от казана. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКак певицата отпразнува този успехВсички израелски жители на и над 3-годишна възраст ще би трябвало да покажат уверение, че са имунизирани, преболедували са COVID-19 или имат негативен тестЗа всеки човек щастието се крие в разнообразни нещаМинистър-председателят посочи, че към момента има няколко огнища, само че те са под контрола на способените властиНа сигнала са се отзовали три екипа на ПожарнатаТя е умряла на 93-годишна възраст " Близо година и половина храчех кръв, никой не ме прати в болница ", споделя Луис, който е прекарал 7 години във краткотраен арест за бежанци в Япония. 18 души са изгубили живота си в тези институцииЕпицентърът е бил в морето край градчето Губернадор Хенеросо в провинция Източно Давао6-годишното момиченце бе убито по изключително непосилен метод през лятото на 2019 годинаШофьорът на ТИР-а се опитвал да направи противоположен завойВижте какво време ни чака през днешния денВ интензивните отделения се лекуват 108 душиТе идват с много усъвършенствания и по-конкретен фокусСпоред непотвърдена информация то е на изчезналия Юмер МехмедСега следва гласоподаване в Камарата на представителите на 23 августУправляващата партия не се отхвърли от желанието си да национализира медиитеОт мрежата Душата ни избира нас да се засели на Земята по ше
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР