Н ай-малко двама души са загинали, а над 100 са

...
Н ай-малко двама души са загинали, а над 100 са
Коментари Харесай

Десетки ранени при инцидент в синагога в Израел

Н ай-малко двама души са починали, а над 100 са ранени при сриване на естрада в синагога в селището Гиват-Зеев на Западния бряг, предават международните организации.

Според полицията в синагогата е имало към 650 души, събрали се за началото на набожен празник.

Инцидентът не е обвързван с рисковите събития от последните дни в страната, съобщи представителят на полицията Михеал Зингерман.

Кадри от видеокамери демонстрират по какъв начин претъпканата естрада пропада по време на молитва и хората падат един върху различен, отбелязва "Ройтерс ".

Сградата на синагогата не е била изцяло довършена и съгласно кмета на региона и представители на пожарната и полицията събитието е извършено макар неналичието на разрешителни и формалните предизвестия, че строителният регион не е безвреден.

Линейки и военни хеликоптери откарват ранените до лечебни заведения.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Искам да пребивавам 240 години! - Защо? - Ами от дребен бленувам да пребивавам в лична къща. Като си счетох заплатата и извадих всички… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПоздравът му е съпроводен и със фотография на дваматаДнес се организира първото присъствено съвещание на ЦС на партията от началото на пандемията от Ковид-19Четирима от ранените при случая са полицаиВластите проверяват случая, с цел да открият дали имат виновност уредниците на излетаЩе ги оскъпи ли машинният вотЛекарството не се покрива от НЗОК и хората са принудени да си го купуват самиИзвършена е щателна инспекция на пространствата и периметъра на сградатаКоронавирусната зараза поврежда кръвносните съдове, в това число и тези, които кръвоснабдяват мъжкия сексуален органКато причина е посочено полицейско принуждение по време на протеститеМалко са късметлиите, които са получили своята почетна купа персонално от Елизабет IIУспоредно с това обичайните „ бъбреци ” ще бъдат сменени при актуализирания Х3/iX3 от така наречен „ слънчеви очила ”, удостоверение на което ще пристигна с формалните фотоси на моделите.Някои от тях са бестселъриПричините за случая се обясняват, евентуално става дума за придвижване с несъобразена скоростВсе по-малко бебета, от ден на ден хора над 60 години, написа " Дойче веле " Има плажове по Черно море, които са невероятни, споделя артистът Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР