Н ай-малко 65 души са загинали при горските пожари, избухнали

...
Н ай-малко 65 души са загинали при горските пожари, избухнали
Коментари Харесай

При пожарите в Алжир загинаха 65 души

Н ай-малко 65 души са починали при горските пожари, избухнали в Алжир, оповестява „ Фокус”.

Длъжностни лица обявиха, че това число включва 25 бойци, починали до момента в който се пробват да спасят хора, обградени от пожарите.

Огънят опустошава гори и села източно от столицата Алжир, в региона на Кабиле, покривайки планинската област с гъсти облаци пушек.



Премиерът Айман Бенабдерарахман съобщи пред държавната телевизия, че пожарите наподобяват „ мощно синхронизирани”, добавяйки, че това „ кара човек да счита, че са незаконни деяния”.

Той прикани интернационалната общественост да помогне на страната и сподели, че държавното управление води договаряния с сътрудници за наемане на самолети за гасене на пожари. В района няма такива.



Пожарникарите и армията към момента се пробват да овладеят огъня на доста места.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Обявявам конкурс за работодатели! Кандидатите да изпращат молба, история на компанията и фотоси на чиновниците си. Мотивационни писма, телеграми, персонални известия, sms-си и пратки до… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЩе се проведат съответните диспути и гласуванеСобственици на заведения стачкуваха под наслов „ Бизнесът отвръща на удара “Грациите се прибраха със златни медалиБлизък до двойката източник споделя за забавни моменти сред двамата актьориВицепремиерът на Руската федерация Виктория Абрамченко е упълномощила на „ Росприроднадзор ” да оцени действителните мащабиКвебек ще стане първата канадска провинция, която вкарва сходен документОсновният фокус ще попадне върху обновените камериТой ще е за служащите и чиновниците, които се имунизират против COVID-19Изглежда, че това е новата холивудска двойкаЕто какво написа някогашният здравен министър във FacebookПомощникът е създаден в домашни условия " Оказва се, че да бъдеш обичания човек на своя обичан човек е най-хубавото възприятие на земята ", написа актрисатаКолко рискови могат да бъдат горещините и какъв резултат имат те върху човешкото тяло? " Небивалата конституционна рецесия, в която ни вкара Радев с неговите марионетки партии, доближава върхове ", съобщи водачът на ГЕРБТова сподели министърът на туризма Стела Балтова по време на чуването й в парламентаСамолет " Спартан " ще транспорт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР