Н аскоро принц Чарлз заяви, че когато е бил млад,

...
Н аскоро принц Чарлз заяви, че когато е бил млад,
Коментари Харесай

Барбра Стрейзънд издаде тайна, свързана с принц Чарлз: Можех да бъда първата еврейска принцеса

Н аскоро принц Чарлз съобщи, че когато е бил млад, е считал Барбра Стрейзънд за "ослепителна ". Легендарната певица отвърна на комплимента, като разкри детайлности за познанството си с принца на Уелс.

Барбра Стрейзънд описа, че през 1974 година, когато е записвала песни в музикално студио в Сан Диего, 26-годишният принц тогава е изискал среща с певицата.

"Предложих му чаша чай и си помислих: "Дали не трябваше да тестват чая първо за отрова ", майтапи се Стрейзънд.



Оттам насетне принцът и певицата станали другари и обичали да прекарват време дружно, като Барбра се разхождала из кралските градини в резиденцията Хайгроув Хаус през уикендите.



След известно време, когато Барбра Стрейзънд била отседнала в хотел в Лондон, забелязала свежи цветя на маса в хотелската стая на асистента ѝ.

Попитала го: "Кой ми изпрати тези цветя? ", а асистентът ѝ дал отговор: "Някакъв почитател на име Чарлз ".

След като поискала да види бележката към цветята, певицата забелязала кралския щемпел. А самите цветя били тъкмо като тези в градината в резиденцията на принца.



Въпреки че Барбра Стрейзънд е била близка с принц Чарлз преди той да се запознае с Даяна, нещата очевидно не са се получили.

Певицата добавя, че когато още веднъж се видяла с принца по време на нейно шоу, се пошегувала като му споделила: "Ако бях изиграла картите си вярно тогава, можеше да стана първата еврейска принцеса ".



По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Между възпитаници: - Не ми извиниха отсъствията... - Защо? - Платих на ветеринарния да ми напише здравна записка, а той писал, че съм преситен с… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТе са направени по време на антиправителствения митинг на 10 юли 2020 г.„ Тук не става въпрос просто за зала. Залогът е доста по-голям – става въпрос за българската просвета и нематериалност, като един от най-важните спойващи детайли за обществото " Радев: Обяснимо е тъй като талибаните си възстановяват контрола върху АфганистанБойците плениха губернатора и началника на разследващата работа в Пул-и-АламИТН направи декларация за рецесията в енергетикатаТой обясни, че без актуализация за спомагателните 50 лева към пенсиите евентуално за ноември няма да има париСоциалните бизнесмени, които желаят да трансформират живота на децата и младежите в България, могат да аплайват до 30 августМомчето управлявало автомобила, само че изгубило надзор и колата се преобърнала, след което се блъснала в дърветаДнес е единственият петък 13-и за 2021 г.Тази рецепта е за четири порции - опитайтеПоредна ужасяваща вест за брутална подигравка с детеТехнологията показва реализма на " омнивселената " По-рано през днешния ден митинг блокира придвижването пред Министерски съвет в София, митинги на работещи в " Автомагистрали-Черно море " имаше и на няколко места в странатаКакво разяснява служебният министър на енергетиката Андрей Живков
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР