Н адяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила.

...
Н адяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила

Н адяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ. Това сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ след регистрацията на обединението ГЕРБ-СДС в ЦИК за изборите на 14 ноември, съобщи Агенция " ". Тя акцентира, че народът взема решение и хората могат да им отредят мястото, което заслужават.

"Ние постоянно си слагаме една и съща цел. Тази цел е повече доверие от българските жители ", сподели Атанасова.

Тя разяснява и президентската конкуренция.

"Много е значимо, че макар опасенията, че мачът е свирен, публиката ясно може да разграничи по-добрите играчи ", уточни тя.

Според нея обществото ни се разсънва.



Десислава Атанасова сподели още, че значимите въпроси са свързани

със самия избирателен развой, а не толкоз с претендентите.

"Вчера стана ясно, че прогнозният резултат за това какъв брой секции ще се разкрият в чужбина внезапно понижава и в страни от Европейски Съюз фрапантно по-малко секции ще бъдат разкрити. Не слушам тези, които ръкопляскаха на среднощното приемане на Изборния кодекс, в този момент да са реагирали. Тези, които защитаваха точно правата на българите в чужбина ", уточни още Атанасова.

Според нея е значимо и дали ще се броят разписките. "Това е от значително значение за сигурността на вота. Всичко това са значимите въпроси ", сподели тя.

По думите ѝ, макар поръчките за транспарантен развой ,

с който директно е зает служебният вътрешен министър - до този миг не се знае какво ще стане с контракта с компанията, която ще достави машините.

"Как софтуерът ще бъде проверяван, кой ще заверява въобще този програмен продукт и какви са тези цивилен контракти. Това са значимите въпроси ", сподели още Атанасова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР