Мюсюлмански духовник от Катар, страната домакин на световното по футбол

...
Мюсюлмански духовник от Катар, страната домакин на световното по футбол
Коментари Харесай

Наръчник как да набиеш съпругата си

Мюсюлмански свещеник от Катар, страната хазаин на международното по футбол през 2022 година, снима и разгласява шокиращо управление за това по какъв начин мъжете мюсюлмани би трябвало да бият съпругите си. Това заяви БГНЕС.

Видеоклипът демонстрира Абд ал-Азиз ал-Хазрадж, който показва по какъв начин да "бъде осъдена " жена в сходство с ислямския закон. Ал-Хазрадж даже е качил фрагментите в YouTube. За видеото той употребявал момче на учебна възраст, на име Найеф, с цел да покаже върху него по какъв начин да се бие „ от обич “ - по този начин дамата може да почувства „ силата на мъжа “. След това духовникът споделя, че някои дами се радват да са омъжени за „ жестоки и мощни съпрузи “. Ал-Хазрадж обаче предизвестява: Някои хора удрят по лицето… Това не е разрешено “.

В управлението той споделя: “Пророкът Мохамед… Виж какъв брой милосърден е Ислямът. Пророкът не разрешава да се удря лицето. Той не разрешава на мъжете да бият дамите си по лицето. Пляскане по лицето, удряне в главата, разтрошаване на носа - всичко това е неразрешено. Биенето е за дисциплинираност. “ Ал-Хазрадж стартира урока с дълготрайност 3 минути и половина като споделя, че боят би трябвало да бъде лек и неусетен и че би трябвало да накара брачната половинка да усети мъжествеността и силата на брачна половинка си, както и личната си женственост.

След това духовникът показва по какъв начин да бие брачна половинка върху Найеф, като го удря по раменете, хваща го и го раздрусва, и споделя мощно: "Казах ти да не напускаш къщата! Колко пъти би трябвало да ти кажа? " Духовникът продължава: “Скъпи фенове, доста хора - изключително тези, които са женени - биха желали да знаят по какъв начин да победят брачната половинка си. Необходимо ли е да биете жена си? Трябва ли човек да бие жена си всеки ден? Не. Първо, би трябвало да разберем, че мъжът е лидер на къщата. Лидерът има власт, тъкмо като управител на компания ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР