Мюнхен. Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее.

...
Мюнхен. Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее.
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Европа винаги е била дясна и разумът ще надделее

Мюнхен. Европа постоянно е била дясна и разсъдъкът ще надделее. Да подкрепим и след неделя Манфред Вебер. Пожелавам триумф на всички. Това съобщи министър председателят и ръководител на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на закриващото събитие на акцията на Европейската национална партия за европейските избори, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Борисов беше измежду главните представители на събитието в Мюнхен, наред с ръководителя на ЕНП Жозеф Дол, немския канцлер Ангела Меркел, хърватския министър председател Андрей Пленкович и водещия претендент на ЕНП Манфред Вебер.
„ За мен е чест да съм тук измежду вас. Винаги съм казвал, че няма по-хубаво място за живот от Европейския съюз. С Лех Валенса знаем, че има и различен живот – в соцлагера, само че той не е прекрасен. Били сме, знаем го и не желаеме отново “, безапелационен беше Борисов. „ Не им се плашете на националистите, на извънредно десните и извънредно левите, не са толкоз страшни “, уточни още той.
„ Нашата партия е потвърдила отношението си към нашия претендент “, посочи ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов и подсети, че единствено преди дни Манфред Вебер беше посрещнат и приветстван от над 15 000 души в „ Арена Армеец “ в София. Според Борисов, като ръководител на Европейската комисия Вебер би трябвало да държи на правилата и да съблюдава стандартите, които да са равни към всички. „ Надявам се двоен стандарт да не допускаш като ръководител на Европейска комисия, както и за Пакета „ Мобилност “, како и за доста други неща “, обърна се Борисов към водещия претендент на ЕНП. „ Аз поех ангажимент и България е най-хубавата граница на Шенген и на Европейски Съюз, нула незаконна емиграция “, акцентира още ръководителят на Политическа партия ГЕРБ и подсети, че персонално е завел Манфред Вебер на границата, за види с очите си направеното.
Председателят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов означи, че България през днешния ден чества 24 май. „ Светите братя са дали книжовност на славянските нации. Със словото, с културата, с това което са създали те, учениците им и почитателите им, е горделивост за всеки българин “, съобщи още в речта си Бойко Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР