МЮНХЕН (AP) — Отдавна смятана за празник на водения от

...
МЮНХЕН (AP) — Отдавна смятана за празник на водения от
Коментари Харесай

САЩ ще се изправят срещу политическите сътресения, предизвикани от Тръмп, на Мюнхенската конференция по сигурността

МЮНХЕН (AP) — Отдавна считана за празник на водения от Съединени американски щати интернационален ред след Втората международна война, Мюнхенската конференция по сигурността тази година ще бъде по-скоро отражение на политическите разтърсвания в Америка.

Годишното събитие стартира в петък, откакто някогашният президент Доналд Тръмп заплаши да не пази европейските съдружници при положение на нахлуване от Русия. Съществуват също необятни опасения по отношение на това дали Съединени американски щати ще могат да продължат да дават милиарди долари помощ за защитата на Украйна и по отношение на възходящата изолираност на Съединени американски щати поради поддръжката й за войната на Израел в Газа.

Сякаш това не е задоволително, вицепрезидентът Камала Харис и държавният секретар Антъни Блинкен ще бъдат съпроводени на конференцията от министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас единствено дни откакто той беше импийчмънтван от ръководената от републиканците камара на обвинявания, които съгласно демократите са подправени.

Все по-тежките събития в Украйна и Газа, съчетани с под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР