myPOS е цялостно решение за приемане на картови плащания, което

...
myPOS е цялостно решение за приемане на картови плащания, което
Коментари Харесай

myPOS представя мобилен ПОС терминал на ексклузивна цена от 99 лв.

myPOS е изцяло решение за приемане на картови заплащания, което включва ПОС терминал с 24/7 съгласуваност, онлайн интеграции и безвъзмездна сметка с дебитна карта. Малкия и междинен бизнес в България постоянно остава отвън обсега на обичайните разплащателни услуги, заради редица условия като най-малък оборот, дълготрайно обвързване и месечни такси. myPOS отваря вратите за тези компании, давайки им опцията да се възползват от големия капацитет на пазара по извънредно еластичен и наличен метод.

Едно от най-характерните преимущества на myPOS е обработването на заплащанията в действително време, което прави средствата от продажбите налични в границите на секунди.

Цената от 99 лева е за джобния терминал myPOS Mini, който както всички устройства на компанията, може да се употребява на всички места на територията на Европейската Икономическа Общност. Заедно с терминала, бизнес притежателят получава безвъзмезден достъп и до интеграции за приемане на онлайн заплащания – посредством платежни линкове, бутони и колички за извършване на покупки.

Ексклузивното предложение е част от тактиката на myPOS за демократизиране на картовите заплащания в Европа, където към този момент услугата се употребява от над 40,000 бизнеса в 24 страни.

Освен онлайн на www.mypos.com, клиентите ще могат да закупят myPOS Mini в myPOS магазина на бул. Джеймс Баучер, Хил Тауър, София, където ще могат и да се срещнат с услугата и спомагателните й функционалности.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР